Reklama

Reklama

Patrick Dykstra

Patrick Dykstra

nar. 01.02.1979 (45 let)
Denver, Colorado, USA

Biografie

Patrick, který je bývalým právníkem, se rozhodl jít za svým snem o podvodní fotografii. Studoval na Florida State University a promoval na summa cum laude komunikaci. Vystudoval právnickou školu na New York University, kde absolvoval s doktorátem.

V průběhu let se Patrick stal odborníkem jak na fotografování, tak filmování pod vodou, tak na letecké snímky, což mu umožňuje pořizovat úžasné snímky nejen divoké zvěře, se kterou pracuje, ale také jeho klientů po boku těchto majestátních tvorů.

Patrick Dykstra, který je dobře známý v oblasti dokumentárního filmu o přírodě, spolupracoval s BBC, stejně jako na produkci obsahu pro Emirates Airlines a vládu Srí Lanky. Je známý tím, že pořizuje záběry obtížně dostupných míst a jedinečné krajiny a divočiny.

Ohleduplnost je pro Patricka nanejvýš důležitá a zajišťuje, aby při správě safari získal správná povolení a spolupracoval s udržitelnými místními společnostmi. Stál v čele průzkumu a dokumentace modré velryby na Srí Lance a pracoval na důležitém výzkumu týkajícím se chování kosatek na Islandu. Patrick vedl výlety s NWS na Srí Lance, Dominice a v Norsku. Patrick se nakonec usídlil v Dubaji.

sator

Host

Pořady
2020

Honba za obry oceánů

Herec

Ovládací panel

Reklama

Reklama