foto

Čú Takacuki

  • nar. 22.9.1943 (77 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Jurusarezaru mono
2002 Šin Džingi no hakaba
2000 Heisei kinjúdó: Maruhi no onna
1999 Horetara akan: Daimon no okite
1997 Šakkingu 2
1993 Hadaka no Deka
1992 Minbo no onna
1989 Koiko no Mainiči
1986 Shiroi yabô
Uemura Naomi monogatari
1985 Seburi monogatari
1984 Tengoku no eki: Heaven Station
1983 Bitva u Cušimy
Džinsei gekidžó
Hakujasho
Karadžiši kabušikigaiša
Manji
Sparta no umi
1981 Danpu wataridori
Nogiku no haka
Stanice
1980 Dóran
Saraba, wagatomo: Jitsuroku ô-mono shikeishûtachi
1979 Akuma ga kitarite fue o fuku
Hakučú no šikaku
Tenši no Jokubó
Torakku yarô: Neppû 5000 kiro
Truck jaró: Furusato to kjúbin
1978 Akódžó danzecu
Spiknutí klanu Jagjú
Tarao Bannai: Kimen mura no sangeki
Truck jaró: Ičiban hoši kita e kaeru
Truck jaró: Tocugeki ičiban hoši
1977 Doberman deka
Karate baka ičidai
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo
Ningen no šómei
Piranha gundan: Dabošacu no ten
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
Šin džošú sasori: Tokušubó X
Šindžuku joidore banči: hitokiri tecú
1976 Andó Noboru no waga tóbó to sex no kiroku
Hissacu onna kenši
Kozure sacudžinken
Omacuri jaró: Uogaši no kjódaibun
Sajama saiban
Truck jaró: Tenka gomen
1975 Daidacugoku
Džicuroku sanokuen džiken: Džikó seiricu
Džingi no hakaba
Odsouzená Střela
Torakku jaró: Goiken mujó
Truck jaró: Bakusó ičiban hoši
Šórindži kenpó
1974 Bórjokugai
Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Džúgun ianfu
Hidžó gakuen waru: Nerikan dokisei
Lubangtó no kiseki: Rikugun Nakano gakkó
Onna hissacuken
Shikijô Toruko nikki
Čokugeki! Džigoku ken
1973 Bodyguard Kiba
Bodyguard Kiba: Hissacu sankaku tobi
Džicuroku: Šisecu Ginza keisacu
Joshuu sasori: Kemono-beya
Kaigun Jokosuka keimušo
1972 Džošú 701gó: Sasori
Džošú sasori: Dai 41 zakkjobó
Gendai jakuza: Hitokiri jota
Ginčó nagaremono mesuneko bakuči
Hitokiri Jota: Kjóken sankjódai
Jakuza to kósó
Joru no sukegari
Šin Abaširi Bangaiči: Araši jobu danpu džingi
1971 Amadera bakuto
Bakuto kirikomitai
Bórjokudan saibusó
Šin Abaširi Bangaiči: Fubuki no daidassó
1970 Gendai ninkjó: Kjódai bun
Jakuza deka
Šowa zankjóden: Šindemoraimasu

TV seriály

2002 Aibó (TV seriál)
1993 Rjúkjú no kaze (TV seriál)
Šinkansen monogatari '93 nacu (TV seriál)
1991 Šabon dama (TV seriál)
1990 Tobuga gotoku (TV seriál)
1987 Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1979 Čotto my way (TV seriál)
1978 Haguregumo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky