foto

Kazuko Sugijama

  • nar. 9.4.1947 (72 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
2008 Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2006 Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2004 Gekidžóban kondžiki no Gash Bell!! 101 Banme no mamono
Re: Cutie Honey
Re:Cutey Honey
2002 Digimon Frontier: Kodai Digimon fukkatsu!!
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
Pokémon navždy
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
1996 Alps no šódžo Heidi: Alm no jama hen
Alps no šódžo Heidi: Heidi to Clara hen
1994 Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
1991 Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
Urusei jacura: Icudatte My Darling
Urusei yatsura: Otome bashika no kyōfu
Urusei yatsura: Reikon to dēto
1989 Adventures of Manxmouse, The
Isewan taifú monogatari
Urusei jacura: Cuki ni hoeru
Urusei yatsura: Denki shikake no goniwaban
Urusei yatsura: Heart o tsukame
Urusei yatsura: Yagi-san to chiizu
1988 Tatakae! Rāmenman
Urusei jacura 5: Kankecuhen
Urusei yatsura: Ikare!! Sherbet
Urusei yatsura: Nagisa no fiancé
1987 Urusei yatsura: Yume no shikajin, Inaba-kun tōjō! Lum no mirai wa dō narutcha!?
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Urusei yatsura 4: Lum The Forever
Urusei yatsura: Aimu the Owari-chan
1985 Urusei jacura 3: Remember My Love
Urusei yatsura: Ryōko no kugatsu no ochakai
1984 Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer
1983 Urusei jacura: Only You
1982 1000 nen džoó
Dr. Slump
Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
1981 Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
Příhody malého jednorožce
Yuki
Čiisa na Love Letter: Mariko to Nemunoki no kodomotači (TV film)
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Makoto-čan
Wakakusa monogatari (TV film)
1979 Alps no šódžo Heidi
SF saijúki Starzinger
SF saijúki Starzinger II
Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
Umi no Triton
1978 Kagaku nindžatai Gaččaman
O Malence
1975 Andersen dówa: Ningjohime
1973 Panda a malá panda
1972 Panda a malá panda
1968 Z Andersenových pohádek

TV seriály

2015 Kurayami Santa (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
2007 Jattokame tanteidan (TV seriál)
Sá ikó! Tamagočči (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Amaenaide jo!! Kacu!! (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Amaenaide jo!! (TV seriál)
B-Legend! Battle B-Daman: Fire Spirits! (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
2004 B-Legend! Battle B-Daman (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
Full moon o sagašite (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Mushrambo (TV seriál)
1989 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Sally, malá čarodejnice (TV seriál)
1988 Curupika Hagemaru-kun (TV seriál)
Dondon Dommel to Ron (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Tatakae! Rámenman (TV seriál)
1987 Anime Sandžúši (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
1984 Ojoneko bunjan (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Učú senkan Jamato III (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
1978 Haikara-san ga tóru (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman II (TV seriál)
Madžokko Tickle (TV seriál)
SF saijúki Starzinger (TV seriál)
1977 Araiguma rascal (TV seriál)
1976 Magnerobo Ga-Keen (TV seriál)
Robokko Beaton (TV seriál)
1975 Ganba no bóken (TV seriál)
Sógen no šódžo Laura (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
1973 Jungle Kurobé (TV seriál)
1972 Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)
Kaši no ki Mokku (TV seriál)
Umi no Triton (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)
1970 Bakuhacu Goró (TV seriál)
Inakappe taišó (TV seriál)
Mahó no Mako-čan (TV seriál)
1969 Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
Tiger Mask (TV seriál)
Umeboši denka (TV seriál)
1968 Akane-čan (TV seriál)
1967 Bóken Gabotendžima (TV seriál)

Dokumentární

1981 Bokura mangaka: Tokiwasó monogatari (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace