foto

James Cronin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Salt
V lepší společnosti
2009 Dvojí hra
2008 Life in Flight
2007 P.S. Miluji Tě
2006 Ďábel nosí Pradu

TV seriály

2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Larry King (S03E12)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace