foto

Anželika Kaširina

  • nar. 24.1.1986 (34 let)
    Salavat, Bashkirskaya ASSR, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kadiš
2017 Skripka
2016 Pjatnica
2009 Pervaja ljubov
2007 Kod apokalipsisa

TV seriály

2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 90-je. Veselo i gromko (TV seriál)
Fitněs (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Krest v kruge (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Mačecha (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky