foto

Andrej Taškov

  • nar. 20.7.1957 (62 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
2008 Pro Ljubov (TV film)
2006 Fleš.ka
Žarkij nojabr (TV film)
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
2001 Šatun (TV film)
1993 Jesli by znať...
1991 Vstretimsja na Taiti
1990 Advokat (TV film)
1989 Bespredel
1986 Dorogoj Edison! (TV film)
1985 Polevaja gvardija Mozžuchina
1983 Privět s fronta (TV film)
1981 Bitva o Ržev
1979 Pronásledování
1973 Děti Vaňušina

TV seriály

2017 Naljot (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Žizněnnyje obstojatělsva (TV seriál)
2014 Slabaja ženščina (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E16)
Pobeg iz ťurmy (E15)
Staryje kosti (E14)
další epizody (16)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace