foto

Pamela Sue Martin

  • nar. 5.1.1953 (67 let)
    Westport, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Christmas Prince (TV film)
2014 McTaggart's Fortune
2010 Soupernatural
1990 Cry in the Wild, A
Sky Trackers (TV film)
1987 Flicks
Čarodějka z Bay Cove (TV film)
1986 Strong Medicine (TV film)
1985 Torchlight
1979 Lady in Red, The
1978 Human Feelings (TV film)
1977 Hemingway Play, The (TV film)
1974 Buster and Billie
Gun and the Pulpit, The (TV film)
Our Time
1973 The Girls of Huntington House (TV film)
1972 Dobrodružství Poseidonu
To Find a Man

TV seriály

2019 Nancy Drew (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Linka života (S03E05)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ples během tornáda (S04E15)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
2006 Dynasty Reunion: Catfights & Caviar (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky