foto

Thalia Argyriou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mikis Theodorakis - O synthetis ton poiiton kai ton oramaton 1950 eos simera
2008 I Arkouda
2006 Enas iroas... sti Romi
2004 Plačící louka
2003 Aristeidis o Alopekas
2001 O 7os ilios tou erota
1999 Propatoriko amartima
1997 Me and the Gods
1993 I fonissa (TV film)
1992 Oneiro II
1990 Teleftaio paihnidi
1988 Erastis me antallaktiko
1987 Made in Greece
1986 Oi matakides
1985 I skiahtra
O viasmos tis Afroditis
1984 Edo einai Valkania!
1983 Eimai...
1981 Souvliste tous
1980 Eleytherios Venizelos: 1910-1927

TV seriály

2008 Iatriko aporrito (TV seriál)
Ta mystika tis Edem (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
Ta paidia tis Niovis (TV seriál)
1999 I zoi mas, mia volta... (TV seriál)
1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1995 Skonismena synnefa (TV seriál)
1994 Ta petrina liontaria (TV seriál)
Vanilia sokolata (TV seriál)
1993 Men kai oi den, Oi (TV seriál)
Paralliloi dromoi (TV seriál)
1992 Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
Vammena kokkina mallia (TV seriál)
1990 To kaplani tis vitrinas (TV seriál)
1989 Fani (TV seriál)
1986 O kapetan Svouras (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
Oi synyparhontes (TV seriál)
1981 I mahi ton pelargon (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)
Poreia 090 (TV seriál)
1979 I daskala me ta hrysa matia (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1984 Edo einai Valkania!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky