foto

Dixie Carter

  • nar. 25.5.1939
    McLemoresville, Tennessee, USA
  • zem. 10.4.2010 (70 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Večerní slunce
2008 Naše první Vánoce (TV film)
2004 Sudbury (TV film)
2003 Klid a pohoda (TV film)
2000 Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Den s velkým D
1996 Gone in the Night (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1994 Hazardní hráč (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1983 Když chlap zešílí
1981 Jak zemřel Randy Webster (TV film)
1980 OHMS (TV film)

TV seriály

2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechny ty maličkosti, co děláte spolu (S03E15)
Už si vzpomínám (S03E14)
Pojď si se mnou hrát (S03E13)
další epizody (4)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Domov (S05E16)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
Filthy Rich (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Bret Maverick (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
On Our Own (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

2003 CBS at 75 (TV film)
Designing Women Reunion, The (TV film)
2001 Intimate Portrait: Dixie Carter (TV film)

Host

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1991 Circus of the Stars #16 (TV pořad)
The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace