foto

Daniela Sea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mrtví a živí
2011 Black Moon
Casserole Club, The
2009 Nedívej se nahoru
2007 Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 Shortbus

TV seriály

2009 L Word: Interrogation Tapes, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Loučím se, vaše (S06E08)
Láska v rytmu tance (S06E07)
Laktózová intolerance (S06E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lunární cyklus (S05E11)
Lesbická jízda (S05E10)
další epizody (12)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Literární předloha (S04E11)
Lesk a bída (S04E10)
další epizody (12)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Labutí píseň (S03E11)
Lásko moje sbohem (S03E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2009 L Word: Special, The
2008 Nitty Gritty Behind the Itty Bitty Titty Committee, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace