foto

Brittany Curran

  • nar. 2.6.1990 (30 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Brittany Elizabeth je americká filmová a televizní herečka. Jako dětská herečka je známá svými rolemi v televizním seriálu Men of a Certain Age a The Magicians a filmem Dear White People . Za svou roli v seriálu Men of a Certain Age, získala ocenění v Peabody Award. V červnu 2015 promovala na kalifornské univerzitě v Los Angeles a získala titul bakaláře umění v americké literatuře a kultuře.

Kudly4

Herecká filmografie

Filmy

2020 Captured
2017 The Man from Earth: Holocene
2015 Double Daddy
Exeter
Intrepid
2014 Dear White People
2009 Pravá blondýnka 3
2008 Adventures of Food Boy, The
Miliónový pes
Uninvited, The
2007 Hodina duchů
2006 Akeelah
V tom domě straší!
2005 Betsy
Ledový sen (TV film)
2004 Frenching
Přes noc třicítkou
U.S. Air Marshals

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
Purgatory (S05E10)
další epizody (9)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
další epizody (9)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
The Art of the Deal (S03E10)
další epizody (10)
Chicago Fire (TV seriál)
What Will Define You (S07E07)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Plan B (S02E07)
Cheat Day (S02E05)
další epizody (7)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Virgin Skin (S02E14)
Tonight's the Night (S02E13)
Out with a Bang (S02E12)
další epizody (4)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
No Regrets (S02E07)
další epizody (4)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Wheels on the Bus... (S08E08)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Slow Burn (S04E14)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Mr Robinson's Driving School (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Fall from Grace (S01E20)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Voodude (E12)
Drake a Josh (TV seriál)
2002 Power Rangers Wild Force (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky