foto

Harry Reif

  • nar. 16.9.1907
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 2.11.1978 (71 let)
    West Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1974 Vražda v zimě (TV film) - set dekoratér
1973 Trapped (TV film) - set dekoratér
1972 Novodobí centurioni - set dekoratér
1970 How to Succeed with Sex - set dekoratér
1969 2000 Years Later - set dekoratér
Devil's 8, The - set dekoratér
Hell's Belles - set dekoratér
1968 Maryjane - set dekoratér
1967 Bouřlivá cesta - set dekoratér
It's a Bikini World - set dekoratér
Průsmyk apačů - set dekoratér
What Am I Bid? - set dekoratér
1966 Billy the Kid versus Dracula - set dekoratér
Castle of Evil - set dekoratér
Destination Inner Space - set dekoratér
Fireball 500 - set dekoratér
Jesse James Meets Frankenstein's Daughter - set dekoratér
Women of the Prehistoric Planet - set dekoratér
1965 Lupiči z Arizony - set dekoratér
The Bounty Killer - set dekoratér
Velké plážové bingo - set dekoratér
Wild on the Beach - set dekoratér
1964 Bikini Beach - set dekoratér
Komedie plná hrůz - set dekoratér
Pajama Party - set dekoratér
Plážová párty 2 - set dekoratér
Raiders from Beneath the Sea - set dekoratér
Surf Party - set dekoratér
1963 Havran - set dekoratér
House of the Damned - set dekoratér
Muž s röntgenovýma očima - set dekoratér
Plážová párty - set dekoratér
Police Nurse - set dekoratér
Strašení - set dekoratér
Strašidelný palác - set dekoratér
The Young Swingers - set dekoratér
Young Guns of Texas - set dekoratér
1962 Air Patrol - set dekoratér
Deadly Duo - set dekoratér
Firebrand, The - set dekoratér
Hand of Death - set dekoratér
Historky hrůzy - set dekoratér
Incident in an Alley - set dekoratér
Panic in Year Zero! - set dekoratér
Public Affair, A - set dekoratér
Předčasný pohřeb - set dekoratér
Saintly Sinners - set dekoratér
The Day Mars Invaded Earth - set dekoratér
Womanhunt - set dekoratér
1961 20,000 Eyes - set dekoratér
Battle at Bloody Beach - set dekoratér
Boy Who Caught a Crook - set dekoratér
Door-to-Door Maniac - set dekoratér
Gun Street - set dekoratér
Jáma a kyvadlo - set dekoratér
Pán světa - set dekoratér
Sniper's Ridge - set dekoratér
The Silent Call - set dekoratér
When the Clock Strikes - set dekoratér
You Have to Run Fast - set dekoratér
1960 13 Fighting Men - set dekoratér
Ma Barker's Killer Brood - set dekoratér
Zánik domu Usherů - set dekoratér
1959 Alaska Passage - set dekoratér
Ghost of Dragstrip Hollow - set dekoratér
Lone Texan - set dekoratér
Paratroop Command - set dekoratér
The Atomic Submarine - set dekoratér
1958 Frankensteinova dcera - set dekoratér
Frontier Gun - set dekoratér
High School Hellcats - set dekoratér
Hot Rod Gang - set dekoratér
I Mobster - set dekoratér
Jet Attack - set dekoratér
Machine-Gun Kelly - set dekoratér
Power of the Resurrection, The - set dekoratér
Raketa na Měsíc - set dekoratér
Space Master X-7 - set dekoratér
Submarine Seahawk - set dekoratér
Suicide Battalion - set dekoratér
Teenage Challenge - set dekoratér
The Bonnie Parker Story - set dekoratér
The Bride and the Beast - set dekoratér
War of the Satellites - set dekoratér
1957 Burden of Truth - set dekoratér
Dragstrip Girl - set dekoratér
Ghost Diver - set dekoratér
God Is My Partner - set dekoratér
Lure of the Swamp - set dekoratér
Motorcycle Gang - set dekoratér
Reform School Girl - set dekoratér
Teenage Doll - set dekoratér
The Storm Rider - set dekoratér
Voodoo Woman - set dekoratér
Young and Dangerous - set dekoratér
1956 Frontier Gambler - set dekoratér
Girls in Prison - set dekoratér
Magnificent Roughnecks - set dekoratér
Naked Gun - set dekoratér
Runaway Daughters - set dekoratér
The She-Creature - set dekoratér
The Three Outlaws - set dekoratér
Zabíjení - set dekoratér
1955 African Manhunt - set dekoratér
Apache Woman - set dekoratér
Day the World Ended - set dekoratér
Last of the Desperados - set dekoratér
Murder Is My Beat - set dekoratér
Naked Dawn, The - set dekoratér
Nevěsta monstra - set dekoratér
The Lonesome Trail - set dekoratér
1954 Yukon Vengeance - set dekoratér
1951 Blazing Bullets - set dekoratér
Colorado Ambush - set dekoratér
Danger Zone - set dekoratér
Fingerprints Don't Lie - set dekoratér
Gold Raiders - set dekoratér
Man From Sonora - set dekoratér
Mask of the Dragon - set dekoratér
Montana Desperado - set dekoratér
Oklahoma Justice - set dekoratér
Pier 23 - set dekoratér
Roaring City - set dekoratér
Savage Drums - set dekoratér
Stagecoach Driver - set dekoratér
Three Desperate Men - set dekoratér
Wanted: Dead or Alive - set dekoratér
1950 Border Outlaws - set dekoratér
Border Rangers - set dekoratér
Federal Man - set dekoratér
Hi-Jacked - set dekoratér
I Killed Geronimo - set dekoratér
Motor Patrol - set dekoratér
Outlaw Gold - set dekoratér
The Girl from San Lorenzo - set dekoratér
Western Pacific Agent - set dekoratér
What Happened to Jo Jo? - set dekoratér
1949 Amazon Quest - set dekoratér
Prejudice - set dekoratér
State Department: File 649 - set dekoratér
Zamba - set dekoratér
1948 Albuquerque - set dekoratér
Counterfeiters, The - set dekoratér
Enchanted Valley, The - set dekoratér
Lady at Midnight - set dekoratér
Miraculous Journey - set dekoratér
The Strange Mrs. Crane - set dekoratér
1947 Adventure Island - set dekoratér
Fear in the Night - set dekoratér
Gun Talk - set dekoratér
I Cover Big Town - set dekoratér
Jungle Flight - set dekoratér
Killer Dill - set dekoratér
The Guilty - set dekoratér
Three on a Ticket - set dekoratér
1946 Accomplice - set dekoratér
Ambush Trail - set dekoratér
Blonde for a Day - set dekoratér
Freddie Steps Out - set dekoratér
Gas House Kids - set dekoratér
Lady Chaser - set dekoratér
Larceny in Her Heart - set dekoratér
Queen of Burlesque - set dekoratér
The Mask of Diijon - set dekoratér
Thunder Town - set dekoratér
1945 Apology for Murder - set dekoratér
Crime, Inc. - set dekoratér
Enemy of the Law - set dekoratér
Identity Unknown - set dekoratér
Marked for Murder - set dekoratér
Prokletí mlžného ostrova - set dekoratér
Secrets of a Sorority Girl - set dekoratér
Strange Illusion - set dekoratér
The Big Show-Off - set dekoratér
The Missing Corpse - set dekoratér
The Phantom of 42nd Street - set dekoratér
Three in the Saddle - set dekoratér
1944 Dead or Alive - set dekoratér
Delinquent Daughters - set dekoratér
Gunsmoke Mesa - set dekoratér
Men on Her Mind - set dekoratér
Rogues' Gallery - set dekoratér
Seven Doors to Death - set dekoratér
Shake Hands with Murder - set dekoratér
Swing Hostess - set dekoratér
The Pinto Bandit - set dekoratér
The Whispering Skull - set dekoratér
Waterfront - set dekoratér
1943 Boss of Rawhide - set dekoratér
Girls in Chains - set dekoratér
Harvest Melody - set dekoratér
The Return of the Rangers - set dekoratér
Trail of Terror - set dekoratér
Underdog, The - set dekoratér
1942 Queen of Broadway - set dekoratér
1937 Galloping Dynamite - set dekoratér
Headline Crasher - set dekoratér
The Fighting Texan - set dekoratér
Valley of Terror - set dekoratér
Whistling Bullets - set dekoratér
1936 Wild Horse Round-Up - set dekoratér

TV seriály

1952 Death Valley Days (TV seriál) - set dekoratér
1949 The Lone Ranger (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky