foto

James P. Anderson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Admission
2011 Velká krize (TV film)
2010 Fair Game
Salt
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2009 Morganovi
Poslední cesta (TV film)
Sexy 40
Život je boj
2008 Pochyby
2006 Skrytá identita
2005 Tlumočnice

TV seriály

2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Květiny na tvůj hrob (S01E01)
Kings (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace