foto

Paulo Filipe

  • nar. 6.12.1965 (55 let)
    Coimbra, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 O Ano da Morte de Ricardo Reis
2014 Os Maias - Cenas da Vida Romântica
2010 Filme do Desassossego
2007 Corrupção
2006 Pele
2005 Škola končí
2004 Trop jeune pour moi? (TV film)
2003 Demain nous appartient (TV film)
2002 Ruy Blas (TV film)
1995 Antártida
Femmes et les enfants d'abord, Les (TV film)
1994 Passagem por Lisboa
1990 O Processo do Rei

TV seriály

2007 Nome de Código: Sintra (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2005 Até Amanhã, Camaradas (TV seriál)
1997 La Belle Vie (TV seriál)
1992 Procura-se (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Pas de Quoi
2016 Zeus
2010 Amor Cego

Producentská filmografie

Filmy

2020 Pas de Quoi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky