foto

Howard Bristol

  • nar. 14.8.1902
    Iowa, USA
  • zem. 11.2.1971 (68 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1968 Star! - set dekoratér
1967 Rosie! - set dekoratér
Správná dívka - set dekoratér
1966 Madame X - set dekoratér
Three on a Couch - scénografie, set dekoratér
1965 The Art of Love - set dekoratér
1964 Drahoušek - set dekoratér
I'd Rather Be Rich - set dekoratér
1963 Captain Newman, M.D. - set dekoratér
Nadšením bez sebe - set dekoratér
Tammy and the Doctor - set dekoratér
1962 Když muž zvedne telefon - set dekoratér
The Cabinet of Caligari - set dekoratér
1961 Back Street - set dekoratér
Flower Drum Song - set dekoratér
Tammy Tell Me True - set dekoratér
1960 Dannyho jedenáctka - set dekoratér
1959 Porgy and Bess - set dekoratér
1957 Svědek obžaloby - set dekoratér
The Restless Breed - set dekoratér
Zuřivost rozuzlení - set dekoratér
1955 Frajeři a saze - set dekoratér
Líbej mne až k smrti - set dekoratér
1954 Stříbrný kalich - set dekoratér
Suddenly! - set dekoratér
The Long Wait - set dekoratér
The Mad Magician - set dekoratér
1953 China Venture - set dekoratér
Crazylegs - set dekoratér
Dobyvatelé sedmi moří - set dekoratér
Never Wave at a WAC - set dekoratér
1952 Actor's and Sin - set dekoratér
Hans Christian Andersen - set dekoratér
1951 A Millionaire for Christy - set dekoratér
Chci tě! - set dekoratér
The Texas Rangers - set dekoratér
Valentino - set dekoratér
1950 711 Ocean Drive - set dekoratér
Davy Crockett, Indian Scout - set dekoratér
The Sound of Fury - set dekoratér
1948 Kdo kráčí po křivolakých cestách - set dekoratér
Provaz - set dekoratér
Spi, má lásko - set dekoratér
1946 Chlapec z Brooklynu - set dekoratér
1945 Zázračný muž - set dekoratér
1944 Princezna a pirát - set dekoratér
Up in Arms - set dekoratér
1943 Na titulní stránce - set dekoratér
Severní hvězda - set dekoratér
1942 Pýcha Yankeeů - set dekoratér
1941 Adam Had Four Sons - set dekoratér
Gangsterská nevěsta - set dekoratér
Lištičky - set dekoratér
Pot o' Gold - set dekoratér
1939 Jih proti Severu - set dekoratér
1936 Big Brown Eyes - set dekoratér
Fatal Lady - set dekoratér
The Case Against Mrs. Ames - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky