foto

Brigitte Catillon

  • nar. 20.7.1951 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Amour flou
2017 Ohrožené druhy
2014 Příběh Marie
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
Láska v oblacích
2011 Červená zima (TV film)
2010 Když strach přichází (TV film)
La Vénitienne (TV film)
Pieds nus sur les limaces
Tête de Turc
2009 Proměna
Rozvody!
2008 Po smrti
2007 Coupable (TV film)
Skoro celá pravda
2006 Le Rainbow Warrior (TV film)
Nikomu to neříkej
2005 Frankie
2004 La spettatrice
Návštěva starší sestry
2003 Inquiétudes
2002 Jean Moulin (TV film)
Posluhovačka
Un petit Parisien (TV film)
2001 De l'histoire ancienne
2000 Díky za čokoládu
La Parenthèse enchantée
Někdo to rád jinak
Tontaine et Tonton (TV film)
1999 À mort la mort
1998 Disparus
1997 Artemisia
J'irai au paradis car l'enfer est ici
1996 Notre homme (TV film)
Vzpomínky na Paříž
1995 Charlotte dite 'Charlie' (TV film)
Une femme dans la tourmente (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
1993 Le bateau de mariage
Louis, enfant roi
Relâche
Voyageuse du soir, La (TV film)
1992 Srdce v zimě
1991 Dingo
Homo Faber
1990 Haute tension - Meurtres en douce (TV film)
1989 Un tour de manège
Éternelle idole, L'
1988 Předčitatelka
1986 Dernière image, La
1984 Mademoiselle Julie (TV film)
Soudce
1982 Le Quart d'heure américain
1979 Le point douloureux
Moments de la vie d'une femme
Rien ne va plus
1978 Haro
Molière
1977 Des enfants gâtés
Monsieur Papa

TV seriály

2010 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S01E05)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret se mýlí (E15)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1981 Molière, ou la vie d'un honnête homme (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky