foto

John Meehan

  • nar. 13.6.1902
    Tehachapi, California, USA
  • zem. 15.5.1963 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1960 The Slowest Gun in the West (TV film)
1955 Cult of the Cobra
1954 20 000 mil pod mořem
To by se mělo stát vám
1953 Man in the Dark
Salome
1952 Assignment: Paris
Manželský život
1951 Tarzan v nebezpečí
1950 Sunset Blvd.
1949 Dědička
Samson & Dalila
1948 Dream Girl
Sealed Verdict
1947 Suddenly, It's Spring
Zlaté náušnice
1946 Podivná láska Marty Iversové
The Bride Wore Boots
The Virginian
1945 Bring on the Girls

TV seriály

1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
A Very Moral Theft (S06E03)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Percentage (S03E14)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Professional Father (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky