foto

Tomáš Kulík

  • nar. 8.2.1927 (94 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 Pasáček Jirka (TV film)
1974 Kleofášek (TV film)
1963 Lichá středa (TV film)

TV seriály

1975 Beránci a čert (TV seriál)
1974 Uzlík a Mazlík (TV seriál)

Dokumentární

1990 Kouzelné svítilny Jiřího Lehovce
1972 Poslední vor (TV film)
1968 7 dní z notesu (TV film)
Národní muzeum - 150 (TV film)

TV pořady

1968 Člověk mezi věcmi (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Příběhy slavných (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1972 Poslední vor (TV film)
1968 Národní muzeum - 150 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky