foto

Jitka Nerudová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jak jeli k vodě (studentský film)
2009 Plešatá zpěvačka (divadelní záznam)
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
Skrývačky (TV film)
2006 Zajatci Ďáblova chřtánu (TV film)
2003 Pouta nejsilnější (studentský film)
1998 Krupice (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Instantní sex (S02E24)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace