foto

Carla Curry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 The SpongeBob Movie: Sponge on the Run - set dekoratér
2018 Arizona - set dekoratér
2016 Zlato - set dekoratér
2015 Divoká dvojka - set dekoratér
Šest směšných - set dekoratér
2014 Všechny cesty vedou do hrobu - set dekoratér
2013 Babička Ultima - set dekoratér
Konečná - set dekoratér
Zpropadené dědictví - set dekoratér
2011 Paul - set dekoratér
2010 Chůva v akci - set dekoratér
2009 Crazy Heart - set dekoratér
Rock ze střední - set dekoratér
Růžový panter 2 - set dekoratér
2008 Světlušky v zahradě - set dekoratér
2007 Osobní spravedlnost - set dekoratér
2006 Jak jíst smažené žížaly - set dekoratér
2005 Příběh Wendella Bakera - set dekoratér
Walk the Line - set dekoratér
2004 Pevnost Alamo - set dekoratér
Světla páteční noci - set dekoratér
2002 Sloužit Sáře - set dekoratér
2000 Hromy a blesky - set dekoratér
1999 Maléry pana Šikuly - set dekoratér
Texas Funeral, A - set dekoratér
1998 Vše, co povznáší (TV film) - set dekoratér
1997 Tvrdí chlapi (TV film) - set dekoratér
1995 Texas (TV film) - set dekoratér
1991 Hollister (TV film) - set dekoratér
Knight Rider 2000 (TV film) - set dekoratér
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film) - set dekoratér
Desperado: The Outlaw Wars (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál) - set dekoratér
Enemies by Monday (S02E09) - set dekoratér
2018 Yellowstone (TV seriál) - set dekoratér
The Unravelling: Part 2 (S01E09) - set dekoratér
The Unravelling: Part 1 (S01E08) - set dekoratér
A Monster Is Among Us (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2017 Godless (TV seriál) - set dekoratér
Homecoming (E07) - set dekoratér
Dear Roy... (E06) - set dekoratér
Shot the Head off a Snake (E05) - set dekoratér
další epizody (7)
2015 Poslové (TV seriál) - set dekoratér
Probuzení (E01) - set dekoratér
Ztracená archa (TV seriál) - set dekoratér
Armageddon Protocol (E10) - set dekoratér
Jehoshaphat (E09) - set dekoratér
The Well Of Souls (E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2012 Ochrana svědků (TV seriál) - set dekoratér
All's Well That Ends (S05E08) - set dekoratér
Sacrificial Lam (S05E07) - set dekoratér
The Medal of Mary (S05E06) - set dekoratér
další epizody (6)
2011 Ochrana svědků (TV seriál) - set dekoratér
Provo-Cation (S04E11) - set dekoratér
Crazy Like a Witness (S04E02) - set dekoratér
The Art of the Steal (S04E01) - set dekoratér
2010 Lone Star (TV seriál) - set dekoratér
Ochrana svědků (TV seriál) - set dekoratér
A Priest Walks Into a Bar (S03E13) - set dekoratér
WitSec Stepmother (S03E12) - set dekoratér
The Born Identity (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2006 Světla páteční noci (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
1998 Sedm statečných (TV seriál) - set dekoratér
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky