foto

Vladimír Hrabal

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
2006 Testament (amatérský film)
1989 Tobogan
Čertiská (TV film)
1985 Do zubů a do srdíčka
1981 Kopretiny pro zámeckou paní

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Sestřička (S02E04)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Kluci nejsou na prodej (S01E24)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
Profesionálové (E04)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1986 Safari (TV seriál)
Safari (E11)
Podzemná chodba (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky