foto

Henri Lambert

  • nar. 5.12.1927
    Paříž, Francie
  • zem. 3.4.2003 (75 let)
    Clamart, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 L'Ange noir
1991 Aux yeux du monde
Quiproquos! (TV film)
1988 Dark Mission (Operación cocaína)
1987 Maniac Killer
1985 Brigade des moeurs
Krycí jméno: Smaragd
1983 Voleur de feuilles, Le
1981 Le Lac des morts vivants
Maison Tellier, La
1980 Engrenage
Inspektor Popleta
1979 Café follies: Avec Marcel Amont (TV film)
1978 Na východ od Berlína
1977 Loup blanc, Le (TV film)
Moi, fleur bleue
Stepující stonožka
1975 Nelítostný souboj
1974 Au théâtre ce soir: Marie-Octobre (TV film)
Gross Paris
Oiseaux de la lune, Les (TV film)
Un matin de juin 40 (TV film)
1973 Au bout du rouleau (TV film)
Complot, Le
Insolent, L'
1972 Smůla
1971 Bažanti
1970 Cinquante briques pour Jo
Clodo
Midi minuit
1969 Takový hodný člověk
Trafic de filles
1967 L'homme qui valait des milliards
Trans-Europ-Express
Velekobylka
1966 Carré de dames pour un as
Homme de Mykonos, L'
1965 Fifi Pírko
Majordome, Le
Mission spéciale à Caracas
1964 100 000 dolarů na slunci
Coplan prend des risques
Laissez tirer les tireurs
Les gorilles
1963 Des frissons partout
Femmes d'abord, Les
Komisař Maigret zuří
Meč a váhy
Vice et la vertu, La
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
Tajnosti Paříže
1961 Peau et les os, La
1960 Comment qu'elle est!
Le Caïd
Le Passage du Rhin
1956 Napříč Paříží

TV seriály

1995 Maigret (TV seriál)
Maigret a dražba při svíčce (E17)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1986 Félicien Grevèche (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Policejní komisařství (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Aveugle, que veux-tu? (E02)
1981 Marie-Marie (TV seriál)
1980 Dobytí nebe (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Il y a plusieurs locataires à l'adresse indiquée (TV seriál)
1978 Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
Grand-père Viking (TV seriál)
1974 Folie des bętes, La (TV seriál)
Histoires insolites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Vagabond, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
1965 Svatouškové (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1962 Belle et son fantôme, La (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1976 Grand-père Viking (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky