foto

Melanie Werwie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 O šesti labutích (TV film)
2011 Všechen čas světa (TV film)
2010 Habermannův mlýn
2009 Schreibe mir - Postkarten nach Copacabana (TV film)
Tierisch verliebt (TV film)
2008 Immer Wirbel um Marie (TV film)
2007 Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe (TV film)
Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle (TV film)
Freie Fahrt ins Glück (TV film)
2006 Das wahre Leben
2005 Der zweite Blick (TV film)
Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
Vítej doma! (TV film)
Was heißt hier Oma! (TV film)
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Tajemství šéfkuchaře (TV film)
2003 Mutter kommt in Fahrt (TV film)
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
Die Westentaschenvenus (TV film)
2000 Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
1999 Männer aus zweiter Hand (TV film)
Pauls Reise
1998 Blind Date - Flirt mit Folgen (TV film)
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Bienenstock (S11E07)
Abi-Krieg (S11E06)
#Mord (S11E05)
další epizody (4)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
Scheitern ist geil (S10E06)
Letzter Vorhang (S10E05)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mitten ins Herz (S09E09)
Blinde Wut (S09E08)
La vie en rose (S09E07)
další epizody (9)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (9)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Die Biester (TV seriál)

Dokumentární

2000 Die letzte Mahadevi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky