foto

Hedy Altschiller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 600 PS für 2 (TV film)
Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2013 Schimanski: Loverboy (TV film)
Tatort - Summ summ summ (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2010 Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2009 Berlin ´36
Zwischen heute und morgen
2008 Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
2005 Hengstparade (TV film)
Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
2004 Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2003 Světlo v temnotách (TV film)
2000 Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1999 Velká věc (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
Das Tor des Feuers (TV film)
1995 Kinder des Satans (TV film)
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
Polski Crash (TV film)
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
1991 Verurteilt: Anna Leschek (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Lovehotel Traube (S03E10)
Spuk in Hengasch (S03E09)
Einer muss singen (S03E07)
další epizody (4)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Höllenhund (S05E08)
Die Unsichtbaren (S04E17)
Die Schamanin (S04E16)
další epizody (4)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
2011 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Fluch der Bilder (S05E04)
Das Duell (S05E01)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky