foto

Thomas Stromberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Art Girls
2012 Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
2009 Schwarzwaldliebe (TV film)
2007 Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)
2005 V cizí kůži

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
2019 Dr. Klein (TV seriál)
Phantomschmerzen (S05E13)
Strafe (S05E12)
Totalschaden (S05E11)
další epizody (12)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Kindersegen (S11E24)
Zeitenwende (S10E25)
další epizody (13)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Marathongirl (S10E13)
Der Mann im Mars (S10E12)
další epizody (28)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (9)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Dachschaden (S09E14)
Goldene Hände (S09E13)
další epizody (27)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (26)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (12)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Künstlerpech (S07E08)
další epizody (22)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Der Priester ist tot (S06E09)
Krokodil (S06E08)
další epizody (23)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Verschlusssache (S05E10)
Höllenhund (S05E08)
další epizody (16)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Sechs Richtige (S04E13)
Weitertanzen (S04E12)
další epizody (24)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wombats Ende (S03E15)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
další epizody (17)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
Der Prototyp (S02E12)
Fatale Begabung (S02E11)
další epizody (28)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Judaslohn (S01E04)
Fankurve (S01E03)
další epizody (5)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Das perfekte Alibi (S03E13)
Mundraub (S03E12)
Markendiebe (S03E11)
další epizody (10)
2007 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Eichhörnchens Alptraum (S03E03)
Schatzsuche (S03E02)
Grenzverkehr (S03E01)
2006 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Melanie und das Biest (S02E08)
Durchgeboxt (S02E07)
Flinke Finger (S02E06)
další epizody (13)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Computerspiel (S01E13)
Madonna (S01E12)
Unsichtbare Finger (S01E11)
další epizody (13)
2000 Fabrixx (TV seriál)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schlitzohr (S07E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky