foto

Charlotte Graf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Tatort - Winternebel (TV film)
2013 Tatort - Letzte Tage (TV film)
2012 Tatort - Nachtkrapp (TV film)
Tatort - Schmuggler (TV film)
2011 Tatort - Der schöne Schein (TV film)
2010 Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Tatort - Herz aus Eis (TV film)
2006 Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
Tsunami (TV film)
2004 Tatort - Bitteres Brot (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2002 Tatort - Bienzle und der süße Tod (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hexentanz (S11E19)
Heilers Tod (S11E16)
Runde 12 (S11E15)
další epizody (5)
2019 Dr. Klein (TV seriál)
Phantomschmerzen (S05E13)
Strafe (S05E12)
Totalschaden (S05E11)
další epizody (4)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Pechvogel (S11E12)
Skate or die (S11E11)
Das Geld anderer Leute (S11E10)
další epizody (15)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Marathongirl (S10E13)
Tödliche Sicherheit (S10E04)
další epizody (10)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Goldene Hände (S09E13)
Frühlingsgefühle (S09E12)
Beste Freunde (S09E11)
další epizody (13)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (14)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Künstlerpech (S07E08)
další epizody (10)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Der Priester ist tot (S06E09)
Krokodil (S06E08)
další epizody (12)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Verschlusssache (S05E10)
Höllenhund (S05E08)
další epizody (8)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Sechs Richtige (S04E13)
Weitertanzen (S04E12)
další epizody (5)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
Tod im Bunker (S03E10)
další epizody (12)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Poník v nouzi (S01E02)
Psí srdce (S01E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Türen der Stadt (S02E09)
Sternstunden (S02E08)
Giftpfeil (S02E06)
další epizody (16)
2007 Pán času (TV seriál)
Rodina krve (S03E09)
2006 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Pferdeglück (S02E04)
Schlimmer Verdacht (S02E03)
Go-Kart (S02E02)
další epizody (4)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky