foto

Luke Macfarlane

  • nar. 19.1.1980 (39 let)
    London, Ontario, Kanada

Biografie

Během své krátké kariéry se Luke dích svému šarmu, charisma, mnohým tvářím a inteligenci velice rychle stal oblíbencem Hollywoodu. Je divadelním hercem na Broadwayi. Ffilmové role čítají snímky “Kinsey” a minisérii CBS “Iron Road” po boku Petera O'Toolea. Zahrál si v seriálu o amerických vojácích a jejich první službě v Iráku,“Tam někde”. Vystudoval prestižní hereskou školu a působil na divadelních scénách.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2019 Just Add Romance (TV film)
Rock Paper Dead
2018 A Shoe Addict's Christmas (TV film)
2017 Maggie's Christmas Miracle (TV film)
The Birthday Wish (TV film)
2016 The Mistletoe Promise (TV film)
2015 Christmas Land (TV film)
2014 The Memory Book (TV film)
2008 Iron Road (TV film)
2007 Supreme Courtships (TV film)
2006 Trapped Ashes
2004 Kinsey

TV seriály

2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Epidemie (S04E10)
Děti jsou v pořádku (S04E09)
Musíme plenit (S04E08)
další epizody (9)
2017 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Noc zúčtování (S03E09)
Přepadení (S03E08)
další epizody (10)
Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jak zabít přátele a ovlivnit lidi (S02E10)
Spring Hill (S02E09)
Prastarý mnich (S02E08)
další epizody (10)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Trust Issues (S03E11)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
Přichází déšť (S01E08)
další epizody (10)
Supergirl (TV seriál)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Sunrise, Sunset (S02E13)
Aftermath (S02E10)
další epizody (4)
2014 Noční směna (TV seriál)
Návrat domů (S01E06)
2013 Satisfaction (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Nominations (S02E16)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zloděj životů (S02E17)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Svatební překvapení (S05E22)
V dobrém i ve zlém (S05E21)
Otec neznámý (S05E20)
další epizody (11)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Studená krůta (S05E10)
Romantická noc (S05E09)
Rapsodie smyslů (S05E08)
další epizody (24)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Slavnost vína (S04E08)
další epizody (21)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Nedokončené záležitosti (S03E09)
Rodinná večeře (S03E08)
další epizody (12)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
Něco nového (S02E08)
Dvě místa (S02E06)
další epizody (6)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Chladné přijetí (S01E07)
Pro děti (S01E06)
další epizody (7)
2005 Tam někde (TV seriál)
2004 Tanner on Tanner (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace