foto

Dita Hořínková

  • nar. 16.3.1976 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný
2017 Tout le monde debout
2009 Líbáš jako Bůh
2001 Nikdo neměl diabetes (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
2017 Benzínka (TV seriál)
Kontrola (E01)
Modrý kód (TV seriál)
Útěk za bráchou (S01E21)
2016 Atentát (TV seriál)
Plutonium (E11)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Diskrétní odpad (S01E05)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Nedobří lidé ještě žijí (S03E26)
další epizody (8)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Do Prčic! (S02E12)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2009 Historické minipříběhy a kuriozity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace