foto

Vasilis Andreopoulos

  • nar. 15.2.1923
  • zem. 15.8.2011 (88 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 O Thanasis, i Ioulietta kai ta loukanika
To oneiro tis Kyriakis
1969 I arhontissa tou limaniou
1967 5 gynaikes gia enan andra
Mini-fousta kai karate
1963 Ziteitai timios

TV seriály

1987 I Maniatissa (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
1983 O katadikos (TV seriál)
1980 Nyhta (TV seriál)
1978 Erotas kai epanastasi (TV seriál)
1975 To taxidi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky