foto

Valerie Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Osm hrozných
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
Jersey Boys
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Věř mi
2010 For Christ's Sake
2001 Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
2000 Hra o výkupné
Sejměte Cartera

TV seriály

2020 Penny Dreadful: Město andělů (TV seriál)
Day of the Dead (E10)
Sing, Sing, Sing (E09)
Hide and Seek (E08)
další epizody (10)
2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (E09)
Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong (E08)
další epizody (10)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Bál libertinů (S03E09)
Jeď pořád dál (S03E08)
další epizody (10)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Rosalie (S02E09)
Hodné dvojče (S02E08)
další epizody (10)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)
další epizody (10)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
An Enemy Among Us (E08)
A More Perfect Union (E07)
další epizody (8)
2016 The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
Bosch (TV seriál)
Padni komu padni (S02E10)
Královna mučedníků (S02E09)
Držme se peněz (S02E08)
další epizody (10)
Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Daddy Dearest (S03E08)
další epizody (10)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola osmá (S06E08)
Kapitola sedmá (S06E07)
Kapitola šestá (S06E06)
další epizody (8)
2015 Profesionální lháři (TV seriál)
Všechno je tak zasraně samozřejmý. Říkám si... (S04E11)
Chvála penězům (S04E10)
Postavíme mateřskou loď a ovládneme vesmír (S04E09)
další epizody (11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Ztracený obzor (S07E12)
další epizody (7)
2014 Život je boj (TV seriál)
Doctor Death (S02E06)
The Revolving Door Admit (S02E05)
The 7th Annual Christmas Card Competition (S02E04)
další epizody (6)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Strategie (S07E06)
Na útěku (S07E05)
další epizody (7)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2008 My Fair Wedding (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky