foto

Michael MacLennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2005 Anne: Journey to Green Gables
2004 Ice Men
1999 Goya: Awakened in a Dream (TV film)

TV seriály

2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
In for a Pound (E08)
Not Cricket (E05)
Wake (E02)
2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Buried Treasures (S02E05)
Photographs and Memories (S02E03)
2016 The Fosters (TV seriál)
Minor Offenses (S03E15)
2015 Bitten (TV seriál)
Dark Arts (S02E08)
Hell's Teeth (S02E03)
The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Party Line (S02E07)
Where There's Smoke (S02E06)
další epizody (4)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Misfires (S01E02)
Jumping Tracks (S01E01)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Team Player (S04E16)
The War Within (S04E09)
The Better Man (S04E05)
další epizody (4)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Such a Perfect Day (S01E07)
2008 Hlídka (TV seriál)
jPod (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
Honest to Yourself (S05E08)
Hard Decisions (S05E04)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
The Snake in Paradise (S04E10)
Death in the Family (S04E06)
Stand Up for Ourselves (S04E02)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
Stop Hurting Us (S03E07)
House Full of Children (S03E02)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Bowling for Equality (S02E19)
You Say It's Your Birthday! I Couldn't Care Less! (S02E16)
One Degree of Brian Kinney (S02E12)
další epizody (5)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
Super Rupert (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Romeo Foxtrot (S02E10)
další epizody (12)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky