foto

Grégory Fitoussi

  • nar. 13.8.1976 (42 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Emperor
2018 Škola končí
2017 Daddy Cool
Hostile
2015 Qui c'est les plus forts ?
2014 Jamais le premier soir
Pas d'inquiétude (TV film)
2013 Světová válka Z
2012 Co je větší, to je hezčí
Paříž jedné noci
2011 Dobývání moci
Louis XI, le pouvoir fracassé (TV film)
L’ Amour fraternel (TV film)
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
Un été brûlant
Červená zima (TV film)
2010 Když strach přichází (TV film)
Osudná láska (TV film)
2009 Cartouche (TV film)
G. I. Joe
2008 Adrien (TV film)
Marion a Lucie (TV film)
2007 Chat bleu, chat noir (TV film)
Opération Turquoise (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Colomba (TV film)
Confession d'un menteur (TV film)
Convivium
Tête de gondole
2004 Doo Wop
2003 Baigneuses, Les
Léčka (TV film)
2002 Falešný akord (TV film)
Zázračný čich (TV film)
1999 Un café... l'addition

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (9)
2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Accusé (TV seriál)
L'histoire de Léo (S02E04)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Trahisons (S03E05)
Manipulations (S03E04)
další epizody (6)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Bug Out (E12)
Gingerbread (E11)
Fubar Bundy (E10)
další epizody (10)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
další epizody (6)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (7)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (6)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (12)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2008 Revivre (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2004 Ariane Ferry (TV seriál)
2001 Láska a moře (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace