foto

Eugene Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Americké dítě
2013 Nemocnice Parkland
2012 Wolf
2007 Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2005 Coach Carter
Lackawanna blues (TV film)
2003 Black Listed
1995 Cizáci (TV film)
O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1993 Hrozba společnosti
1992 Jacksons: An American Dream, The (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
Znásilnění (TV film)
1985 Static
1982 Supervisors
1978 Cotton Candy (TV film)

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chalk Two Down (S08E05)
Chalk One Up (S08E04)
False Friends (S08E03)
2015 American Crime (TV seriál)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2004 Beze stopy (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S02E23)
Policie New York (TV seriál)
Kdo je tvůj taťka? (S11E22)
Staré hříchy (S11E21)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Vyděděnec (S04E08)
1998 Becker (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Zlatá zástěra (S06E08)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Divoké palmy (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Political Correctness (S06E04)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Raped - June 20, 1980 (S04E06)
1990 Flash (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky