foto

Sinead Matthews

  • nar. 1980
    Coventry, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Serial Killer's Guide to Life
Muscle
Us Among The Stones
2018 Krásný nový rok, Coline Bursteade
Medúza
2017 Daphne
2016 Kaleidoscope
Mother
2011 Příliš mnoho tajemství
2010 Kouzelná chůva a Velký třesk
2009 Piráti na vlnách
2008 Happy-Go-Lucky
Láska k Barbaře (TV film)
2007 Nalomené vztahy (TV film)
Rozvodoví advokáti (TV film)
Wednesday
2006 Otec prasátek (TV film)
2005 Pýcha a předsudek
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Tywysog Cymru (S03E06)
Převrat (S03E05)
Aberfan (S03E03)
2018 Hang Ups (TV seriál)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Orlando (S02E04)
I Just Need Some Company (S02E03)
další epizody (4)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
The Trial of Elizabeth Gadge (S02E03)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Přijdu hned (S02E01)
2012 Way to Go (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 National Theatre Live: Hedda Gabler (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky