foto

Melvin M. Metcalfe Sr.

  • nar. 1.11.1911
    New York, USA
  • zem. 11.5.1977 (65 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
Letiště 1975
Půlnoční muž
Zemětřesení
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Sssssss
That Man Bolt
The Six Million Dollar Man (TV film)
1972 Evil Roy Slade (TV film)
The Judge and Jake Wyler (TV film)
Velká Northfieldská loupež
You'll Like My Mother
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
How to Steal an Airplane (TV film)
Minnie a Moskowitz
The Failing of Raymond (TV film)
Two on a Bench (TV film)
1970 My Sweet Charlie (TV film)
Other Man, The (TV film)
1969 Smrt pistolníka
Whole World Is Watching, The (TV film)
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
Shadow Over Elveron (TV film)
1967 How I Spent My Summer Vacation (TV film)
Rosie!
The Perils of Pauline
1966 Gambit
1962 40 Pounds of Trouble
1956 Dakota Incident
Jaguar
Terror at Midnight
The Maverick Queen
The Naked Hills
1955 The Twinkle in God's Eye
The Vanishing American
1951 Silver City Bonanza

TV seriály

1976 Delvecchio (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15)
Kokain, který vraždí (S03E06)
Sladší život (S03E04)
další epizody (4)
1972 Emergency! (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Night Gallery (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Herman, the Master Spy (S02E02)
Herman's Happy Valley (S01E35)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Where the Woodbine Twineth (S03E13)
1964 Broadside (TV seriál)
Karen (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Make My Death Bed (S06E37)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Smutné dětské oči (S06E12)
Letter of Credit (S05E36)
I Can Take Care of Myself (S05E31)
další epizody (6)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Impromptu Murder (S03E38)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
A Man Greatly Beloved (S02E33)
A Bottle of Wine (S02E19)
1956 On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
De Mortuis (S02E03)
Fog Closing In (S02E02)
Never Again (S01E30)
další epizody (4)
1955 Crusader (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 The 47th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky