foto

Warren Finnerty

  • nar. 9.4.1925
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 22.12.1974 (49 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Cockfighter
1973 Kid Blue
Smějící se policajt
1971 Last Movie, The
Panika v Needle Parku
1969 Bezstarostná jízda
Scream Free!
Sestřička
1967 Frajer Luke
1966 Who's Crazy?
1965 Andy
1964 Brig, The
Zastavárník
1962 Spojka
1960 Murder, Inc.

TV seriály

1972 Banacek (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 The Nurses (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
'Way Out (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace