foto

Jeffrey Kushon

  • nar. 3.12.1963 (56 let)
    Oxnard, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw - set dekoratér
2017 Teleios - set dekoratér
2005 Pán Domu - set dekoratér
2004 Moderní Popelka - set dekoratér
2002 Blade 2 - set dekoratér
Repli-Kate - set dekoratér
2001 Láska plná omylů - set dekoratér
2000 Hele vole, kde mám káru? - set dekoratér
Krasavice - set dekoratér
Sestřička Betty - set dekoratér
1999 Taková normální holka - set dekoratér
1998 Phoenix - set dekoratér
Tví přátelé a sousedé - set dekoratér

TV seriály

2020 Station 19 (TV seriál) - set dekoratér
Louder Than a Bomb (S03E16) - set dekoratér
Bad Guy (S03E15) - set dekoratér
The Ghosts That Haunt Me (S03E14) - set dekoratér
další epizody (16)
2019 Station 19 (TV seriál) - set dekoratér
Into the Wildfire (S02E17) - set dekoratér
For Whom the Bell Tolls (S02E16) - set dekoratér
Always Ready (S02E15) - set dekoratér
další epizody (10)
2018 Station 19 (TV seriál) - set dekoratér
Weather the Storm (S02E07) - set dekoratér
Last Day on Earth (S02E06) - set dekoratér
Do a Little Harm... (S02E05) - set dekoratér
další epizody (7)
Poslední loď (TV seriál) - set dekoratér
Oddanost (S05E10) - set dekoratér
Odvaha (S05E09) - set dekoratér
Čest (S05E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2017 Training Day (TV seriál) - set dekoratér
Zlomové linie (E06) - set dekoratér
Plody hříchu (E05) - set dekoratér
Kodex cti (E04) - set dekoratér
další epizody (6)
Poslední loď (TV seriál) - set dekoratér
Konec hry (S04E10) - set dekoratér
Najít, oklamat, zničit (S04E09) - set dekoratér
Temný plán (S04E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2016 Poslední loď (TV seriál) - set dekoratér
Neohlížej se (S03E13) - set dekoratér
Odpor (S03E12) - set dekoratér
Odkaz (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2015 Krize (TV seriál) - set dekoratér
Bude to mít dohru (E10) - set dekoratér
Trochu blábolení (E09) - set dekoratér
Kdo je Grover Cleveland? (E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Poslední loď (TV seriál) - set dekoratér
Ještě větší jednota (S02E13) - set dekoratér
Námořní bitva (S02E12) - set dekoratér
Valkýra (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2014 Poslední loď (TV seriál) - set dekoratér
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10) - set dekoratér
Testy (S01E09) - set dekoratér
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2013 Dexter (TV seriál) - set dekoratér
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12) - set dekoratér
Ten starý Dexter (S08E11) - set dekoratér
Sbohem, Miami (S08E10) - set dekoratér
další epizody (12)
2012 Dallas (TV seriál) - set dekoratér
Wilfred (TV seriál) - set dekoratér
Tajemství (S02E13) - set dekoratér
Zášť (S02E12) - set dekoratér
Otázky (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Dexter (TV seriál) - set dekoratér
Nový začátek konce (S07E12) - set dekoratér
Vidíš to, co já? (S07E11) - set dekoratér
Zodpovědní dospělí (S07E10) - set dekoratér
další epizody (12)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál) - set dekoratér
2010 Pohotovost Miami (TV seriál) - set dekoratér
2009 Trust Me (TV seriál) - set dekoratér
2007 Invaze buranů (TV seriál) - set dekoratér
Waiting for Dogot (S01E13) - set dekoratér
It's a Wonderful Lie (S01E12) - set dekoratér
Anything Hugh Can Do, I Can Do Better (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky