foto

Jeannie Gunn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2005 Kiss Kiss Bang Bang - set dekoratér
2004 Máš padáka! - set dekoratér
1995 Aurora: Operace přerušena - set dekoratér
1993 Agentka s digitálním srdcem (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2005 E-Ring (TV seriál) - set dekoratér
2004 Clubhouse (TV seriál) - set dekoratér
Beze stopy (TV seriál) - set dekoratér
Včelí královna (S02E15) - set dekoratér
V první linii (S02E14) - set dekoratér
Pravidla života (S02E13) - set dekoratér
další epizody (5)
2003 Beze stopy (TV seriál) - set dekoratér
Návrat domů (S02E10) - set dekoratér
Jít dál (S02E09) - set dekoratér
Žháři (S02E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2002 Beze stopy (TV seriál) - set dekoratér
Půlnoční slunce (S01E10) - set dekoratér
Okamžik smrti (S01E09) - set dekoratér
Malý velký muž (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Policejní odznak (TV seriál) - set dekoratér
Circles (S01E13) - set dekoratér
Two Days of Blood (S01E12) - set dekoratér
Carnivores (S01E11) - set dekoratér
další epizody (10)
1999 Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Po stopách kradených dílů (S08E13) - set dekoratér
1998 Costello (TV seriál) - set dekoratér
V.I.P. (TV seriál) - set dekoratér
Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Sbohem, Randy (S08E02) - set dekoratér
Divoká voda (S08E01) - set dekoratér
1997 Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Místnost v podkroví (S07E03) - set dekoratér
Souboj Taylorů (S07E02) - set dekoratér
Krize středního věku (S07E01) - set dekoratér
další epizody (4)
1996 Buddies (TV seriál) - set dekoratér
1995 Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Zkažený žaludek (2. část) (S04E23) - set dekoratér
1994 All-American Girl (TV seriál) - set dekoratér
Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Realita (S03E24) - set dekoratér
Co vidíš, to dostaneš (S03E23) - set dekoratér
Čas uklouznutí (S03E22) - set dekoratér
další epizody (4)
1993 Boy Meets World (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Kutil Tim (TV seriál) - set dekoratér
Lezeš mi na nervy (S02E17) - set dekoratér
1991 Temné stíny (TV seriál) - set dekoratér
1990 Flash (TV seriál) - set dekoratér
1981 Síla rodu (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

2003 Designing Women Reunion, The (TV film) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky