foto

Kazujoši Jokota

  • zem. 7.9.2011

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Young Harlock wo oe! Cosmowarrior Zero gaiden
2000 Maetel Legend

TV seriály

2007 Ajakaši (TV seriál)
2006 Happiness! (TV seriál)
2005 Peach Girl (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
2001 Cosmowarrior Zero (TV seriál)
1998 Super Doll Licca-chan (TV seriál)
1991 Čie-čan funsenki: Džarinko Čie (TV seriál)
1990 Táta sekáč (TV seriál)
1988 Ikinari Dagon (TV seriál)
1987 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Věčné přátelství (E77)
Ztracen ve vesmíru (E76)
Topy nemá štěstí (E75)
další epizody (37)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Piráti vesmíru (E40)
Ke mně (E39)
Nebezpečný spad (E38)
další epizody (40)
1983 Meme iroiro jume no tabi (TV seriál)
1979 Akage no Anne (TV seriál)
1978 Haikara-san ga tóru (TV seriál)