foto

Micuko Horie

  • nar. 8.3.1957 (62 let)
    Jamato, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kikaider 01: The Animation
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
1992 Haja taisei Dangaiô
1991 Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
1989 Hyper-Psychic Geo Garaga
1988 Dragon Ball: Makafušigi daibóken
1987 Hadža taisei Dangaió
1986 Jikû senshi Spilban
1985 Božský meč
1980 Mahó šódžo Lalabel: Umi ga jobu nacujasumi
1979 Daikjórjú džidai (TV film)

TV seriály

2018 Rjú'ó no ošigoto! (TV seriál)
2017 Little Witch Academia (TV seriál)
2009 Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
2008 Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Šigurui (TV seriál)
2003 Submarine Super 99 (TV seriál)
1998 Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
1996 Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
1990 Táta sekáč (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Šin Grimm meisaku gekijdžó (TV seriál) - vyp.
Šin Pro Golfer Saru (TV seriál)
Šókóši Cedie (TV seriál)
1987 Esper Mami (TV seriál)
Pohádky bratří Grimmů (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Věčné přátelství (E77)
Ztracen ve vesmíru (E76)
Topy nemá štěstí (E75)
další epizody (37)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Piráti vesmíru (E40)
Ke mně (E39)
Nebezpečný spad (E38)
další epizody (40)
Dragon Ball (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Jume senši Wingman (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
1983 Ai Shite Night (TV seriál)
Aishite Knight (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
1980 Mahó šódžo Lalabel (TV seriál)
1978 Učú madžin Daikengó (TV seriál)
1976 Space Ironmen Kyodain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky