foto

Alan Vint

  • nar. 11.11.1944
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • zem. 16.8.2006 (61 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Spiknutí
1995 Přístavní krysa (TV film)
1993 Rodinné modlitby
1982 The Ballad of Gregorio Cortez (TV film)
1980 Belle Starr (TV film)
1979 Lady in Red, The
1977 Checkered Flag or Crash
1975 Smrtící věž (TV film)
Útěk z vězení
1974 Macon County Line
Zemětřesení
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
Zapadákov
1972 Family Rico, The (TV film)
Postrach na kolečkových bruslích
The Glass House (TV film)
1971 Dvouproudá asfaltka
Panika v Needle Parku
Welcome Home, Soldier Boys
1970 The McMasters

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Reversal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky