foto

Kiel Martin

  • nar. 26.7.1944
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 28.12.1990 (46 let)
    Rancho Mirage, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
1989 Lluvia de otoño
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
1981 Child Bride of Short Creek (TV film)
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
Moonrunners
1973 Lolly-Madonna XXX
1972 Pronásledovatel (TV film)
Trick Baby
1971 Panika v Needle Parku
1969 Neporažení
1961 Espadachines de la reina, Los

TV seriály

1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Second Chance (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
It Ain't Over Till It's Over (S07E22)
A Pound of Flesh (S07E21)
The Runner Falls on His Kisser (S07E20)
další epizody (12)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
More Skinned Against Than Skinning (S07E10)
Fathers and Guns (S07E09)
Falling from Grace (S07E08)
další epizody (22)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Virgin and the Turkey (S06E10)
What Are Friends For? (S06E09)
Fathers and Huns (S06E08)
další epizody (22)
1984 Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Last Chance Salon (S05E11)
The Rise and Fall of Paul the Wall (S05E10)
Low Blow (S05E09)
další epizody (23)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Russians Are Coming (S04E10)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Midway to What? (S04E08)
další epizody (20)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Santaclaustrophobia (S03E12)
No Body's Perfect (S03E11)
Phantom of the Hill (S03E10)
další epizody (23)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
Cranky Streets (S02E06)
Fruits of the Poisonous Tree (S02E05)
další epizody (22)
1979 Paris (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1970 The Psychiatrist (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace