foto

Gabriele Blum

  • nar. 1962
    Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Love Songs for Scumbags
2005 Verführung für Anfänger (TV film)
1978 Leidenschaftliche Blümchen

TV seriály

2013 Sekretářky (TV seriál)
Schoeners neue Freundin (S01E06)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Opa zahlt alles (S09E05)
2010 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
Second Mom! (S03E08)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2020 Afghanistan – Das verwundete Land (TV seriál)
2008 Unsere Geschichte (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky