foto

Mike Hagerty

  • nar. 10.5.1954 (64 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael "Mike" Gerard Hagerty, syn Michaela a Margaret Hagerty se narodil 10. května 1954 v Chicagu, Illinois. Hagerty vystudoval Universitu v Illinois a dnes žije v Los Angeles.

Hagerty je uznáván hlavně pro své malé charakteristické role v široké škále populárních serialů, které ztvárnil například v seriálu STAR TREK, ale více ho proslavila rola pana Treegera jako správce domu v seriálu PŘÁTELÉ.

Nedávno si zahrál doplňkovou roli jako Mike v situační komedii HBO LUCKY LOUIE. Mike Hagerty se objevil ve filmech jako RED HEAT (1988), WAYNEŮV SVĚT (1992), AUSTIN POWERS: ŠPION KTERÝ MĚ VOJEL (1999) nebo INSPEKTOR GADGET (1999).

KubasLibi

Herecká filmografie

Filmy

2017 Urban Myth: Nest
2014 All Stars
Back in the Day
Matka ochranářka
2011 A Christmas Wish (TV film)
2006 Blinders
Na poslední chvíli
Rampage: The Hillside Strangler Murders
2002 Blesková šance
Frank McKlusky
2000 Near Future, The (TV film)
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Inspektor Gadget
Nebezpečná síť
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Manželství s nepřítelem
1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah
1996 Vesmírní trakeři
1995 Stuart Saves His Family
1993 A tak jsem si vzal řeznici
Rio Diablo (TV film)
1992 První rodinná spermabanka
Waynův svět
1991 Polda Artie Lewis
V.I. Warshawski
1990 Až se setmí, miláčku
Dick Tracy
1988 Rudé horko
1987 Přes palubu
1986 One More Saturday Night
Vůbec nic společného
1985 Brewsterovy milióny
Turk 182!
1983 Doktor Detroit

TV seriály

2016 Shameless (TV seriál)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
The F Word (S06E03)
2014 The Rebels (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Tagger (S01E02)
Pilot (S01E01)
Mob City (TV seriál)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
Red Light (E03)
další epizody (5)
Chirurgové (TV seriál)
Spící nestvůra (S09E21)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Thanksgiving (S01E06)
2010 Glee (TV seriál)
Kurtova válka (S02E09)
Médium (TV seriál)
There Will Be Blood... Type A (S06E17)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na vozíčku (S07E11)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
2007 Head Case (TV seriál)
Lucky Louie (TV seriál)
Konec klauniády (E13)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
Vincentův svět (TV seriál)
Míň než třicet (S03E13)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Kim se stěhuje (E12)
Louie sekl s prací (E11)
Zpověď (E10)
další epizody (12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pravda vyjde najevo (S02E21)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Unscripted (TV seriál)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Clubhouse (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Deadwood (S01E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hlava plná starostí (S08E15)
2001 Dead Last (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak to Rachel řekla (S08E03)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
AAMCO (S01E07)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Opět sama (S01E22)
Přátelé (TV seriál)
Bezplatné porno (S04E17)
1997 Union Square (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Učitel tance (S04E04)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Faculty, The (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Phoebin táta (S02E09)
Hlavně nebýt sám (S02E03)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Raincoats (S05E18)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tvé vlastní já (S07E16)
1993 Building, The (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
1990 American Dreamer (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Mrtvý Santa Claus (S02E13)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace