foto

Sanna Englund

  • nar. 18.4.1975 (45 let)
    Heidelberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
KomA
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
1998 Angel Express

TV seriály

2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Minderheitenkrieg (S07E15)
Retter in der Not (S07E14)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Held des Tages (S07E13)
Schuss ins Herz (S07E12)
Es grünt so grün (S07E11)
další epizody (21)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Schutzengel (S06E14)
Gewinner und Verlierer (S06E13)
Dummer August (S06E12)
další epizody (28)
Kobra 11 (TV seriál)
Přímo do srdce (S16E03)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Heiße Ware (S05E09)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E08)
Karten lügen nicht (S05E07)
další epizody (21)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Melanies Albtraum (S04E13)
Harte Jungs (S04E12)
Gefährliche Fotos (S04E11)
další epizody (31)
Tlusťoch (TV seriál)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Entmündigung (E03)
Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (S03E07)
Herzenssache (S03E06)
Nichts als Kohle (S03E05)
další epizody (22)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (32)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Seitensprung (S03E09)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky