foto

Shredi Jabarin

  • nar. 2.12.1981 (37 let)
    Jaffa, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mars at Sunrise
The Savior
2013 Nebezpečná posedlost (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
2010 Miral
2009 Bederech el ha-hatulim
2008 Labyrint lží
Víkend v Tel Avivu
2006 Bublina
2005 Free Zone

TV seriály

2008 Emet Ha'Eroma, Ha- (TV seriál)
Kavanot Tovot (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pour un seul de mes deux yeux

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace