foto

Ion Besoiu

  • nar. 11.3.1931
    Sibiu, Sibiu, Rumunsko
  • zem. 18.1.2017 (85 let)
    Bukurešť, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bucuresti NonStop
2012 O šnecích a lidech
Omega Rose
2011 Loverboy
2003 Tancul
1994 Aceasta lehamite
1993 Oglinda
Polul Sud
1991 Subspecies
1989 Im Süden meiner Seele
Kilometrul 36
Mircea
1988 Jakob
Liliacul înfloreste a doua oara
1987 Francois Villon - Básník a tulák
1986 Totul se plateste
1985 Colierul de turcoaze
Noi, cei din linia întîi
Racolarea
Secretul lui Nemesis
Sper sa ne mai vedem
Stříbrná maska
Ziua Z
1984 Horea
1983 Caruta cu mere
Fructe de padure
Nebezpečná zatáčka
Vzpoura podsvětí
1982 Mult mai de pret e iubirea
Šílený les
1981 Convoiul
Past na žoldnéře
Posádka pro Singapur
Santaj
Výzva na souboj
1980 La rascrucea marilor furtuni
Skalní cesta
1979 Bietul Ioanide
Ion: Blestemul pamîntului, blestemul iubirii
Námořník a pes
Poslední noc lásky
1978 Cyankáli a kapky deště
Doktor Poenaru
Ratacire
Revansa
1977 Impuscaturi sub clar de luna
1976 Odvážní se nevzdávají
1975 V knížecích službách
1974 Pacala
Podivný agent
Poslední představení
1973 Dimitrie Cantemir
Komisař obviňuje
Poslední náboj
Vifornita
1972 Balada
Bariera
Sageata capitanului Ion
1971 Ipova smrt
Poslední křížová výprava
Puterea si adevarul
V zelených pahorcích
1970 Asediul
Kriminálka v pohotovosti
1969 Castelul condamnatilor
1968 Únos panen
1966 Fantomele se grabesc
Hajduci
1965 Bouře hněvu
Calea Victoriei sau cheia visurilor
Na dosah trůnu
Sah la rege
1964 Camera alba
Cartierul veseliei
1963 Tvůj díl viny
1962 Odvážný
1960 Furtuna
Setea
1957 Vultur 101

TV seriály

1982 Lumini si umbre: Partea II (TV seriál)
1981 Lumini si umbre: Partea I (TV seriál)
1976 Pod napnutými plachtami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky