foto

Jeffrey Larson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The F**k-It List
2016 I Am Watching You
2013 Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
2012 Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2011 Leave It on the Floor

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Someone Else's Shoes (S17E04)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kontejneru (S12E06)
2016 Mary + Jane (TV seriál)
2013 Adopted (TV seriál)
2012 Stevie TV (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Srdce bije dál (S04E19)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Chasing Hayes

TV seriály

2013 Adopted (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Adopted (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky