foto

Angela Daun

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Duel of Legends
The F**k-It List
The Rainbow Bridge
2016 Everlasting
2012 Prozření Charlieho Swana III
2008 Tropická bouře
2006 Déjà Vu
2003 Únos mé sestry

TV seriály

2017 Tucker's War (TV seriál)
2009 Eleventh Hour (TV seriál)
Olfactus (E17)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Rainbow Bridge

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Rainbow Bridge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky