Reklama

Reklama

Petra Kozlová

Petra Kozlová

Biografie

Východočeská patriotka - narozena v Opočně, původem ze Solnice a aktuálně žijící v Rychnově nad Kněžnou. Vystudovala provoz hotelů na turnovské Hotelové škole, ale oboru se prakticky nevěnovala. Čtyři roky působila jako redaktorka - střídavě v regionálním deníku a na volné noze.

V roce 2001 se rozhodla přijmout další výzvu, a to spoluzaložit a vést Občanskou poradnu v Rychnově nad Kněžnou. Kromě odborného sociálního poradenství je zapojena do činnosti několika komisí a poradních výborů souvisejících se sociální tématikou. Zejména v posledních letech se úzce zaměřuje na problematiku předlužení, lektoruje semináře pro sociální pracovníky i pro širokou veřejnost.

Ve výjimečných chvílích volna se snaží vyrazit do přírody, nejlépe s trekkingovými holemi v rukou a batohem na zádech nebo na kole. Má ráda fotografování a vše, co s ním souvisí. Srdeční záležitostí jsou pro ni fotky Jindřicha Štreita. Zajímá se skoro o všechno... o veřejné dění, o filmy a hudbu, o bytovou architekturu, o grafiku a web design, o cestování a v neposlední řadě i o nové trendy v gastronomii. Říká o sobě, že je typickým, kreativním sangvinikem, který se pustí do čehokoli, ale horko těžko to pak dotahuje.

Zdroj: Česká televize

Host

Pořady
2009

Krotitelé dluhů

Reklama

Reklama